Meu Diário
27/03/2020 01h21
JON DOMAN LEAVES THAT GREETING FOR YOU...

Jon Doman

Professional drummer for some of the worlds greatest talents: Greg Howe, Tony Macalpine, Vitalij Kuprij, Phillip Bynoe, Richie Kotzen, George Bellas, Marco Ferrigno and Javier Leal.

Jon has shared the stage with Eddie Van Halen, Steve Lukather, Billy Sheehan and members of Megadeath, to name a few.

Now after 11 albums, Jon just released "Common Ground",  his new album with brother, Stephen Doman (Guitar), Dave Naccarelli (Bass), and Vocalist, Patrick Hinnegan, formerly of "Street Circus".

This album consists of 13 amazingly crafted songs that were carved out of all members ideas and thoughts.

"I have never been more excited to release an album as I am for this one."

Produced: Me World

Mixed and Mastered: Phil Nicolo at Studio 4

Engineered: Jon Doman

Additional engineering: Frank Moore

All Song Written and Produced: Me World except “Pretty White Fences”

Written and Produced: Jon Doman

Guest Musicians:

Alex Doman: Acoustic Guitar on Pretty White Fences

Jeanette Talese: Violin on Almost Ever After, Pretty White Fences, and and Hold On

Jim Holton: Cello on Hold On

Jimmy Pitts: Keyboards on Almost Ever After

Charles Natter: Piano Ending, Pretty White Fences

PROFESSIONAL CONTACT

Website > http://www.jondoman.com/

 


Publicado por Dom Franklin Mano em 27/03/2020 às 01h21
 
26/03/2020 18h41
DOLPH LUNDGREN DEIXA AQUELA SAUDAÇÃO PRA VOCÊS...

Hans Lundgren nasceu em 03/11/1957 em Estocolmo, Suécia, é mais conhecido pelo nome artístico de Dolph Lundgren, fala fluentemente sueco, inglês, alemão, francês e japonês.

Dolph Lundgren é um respeitadíssimo ator, diretor e lutador de artes marciais, com 50 filmes gravados. Ao longo da carreira contracenou com os principais nomes do cinema mundial: Sylvester Stallone, Arnold Schwarzenegger, Bruce Willis, Mel Gibson, Chuck Norris, Steven Seagal, Jean-Claude Van Damme, Jason Statham, Jet Li, Stone Cold Steve Austin, Mickey Rourke, Antonio Banderas, Wesley Snipes, Harrison Ford, dentre dezenas de outros.

Dolph Lundgren foi aluno do Real Instituto de Tecnologia de Estocolmo, obtendo mais tarde seu Mestrado em engenharia química pela Universidade de Sydney, recebendo ainda uma prestigiada bolsa de estudos Fulbright para o MIT, mas decidiu dedicar-se a sua carreira de ator.

Dolph também é faixa preta 3° Dan de karatê Kyokushin pela Organização Mundial de Karatê em Tóquio, Japão. Suas outras realizações atléticas incluem ser o capitão da equipe nacional sueca de karatê e o campeão individual das divisões sueca, européia e australiana de pesos pesados. Além de sua experiência em karatê, Dolph foi selecionado pelo Comitê Olímpico dos EUA para servir como líder da equipe do Pentatlo Olímpico dos EUA durante os Jogos de 1996 em Atlanta.

Ficou mundialmente famoso ao fazer o papel do boxeador soviético Ivan Drago, em ROCKY IV. Outros personagens conhecidos foram: HE-MAN - OS MESTRES DO UNIVERSO (1987), versão cinematográfica do famoso desenho animado He-Man, produzida em 1987; FRANK CASTLE - JUSTICEIRO (1989), adaptação cinematográfica dos quadrinhos de mesmo nome produzidos pela Marvel Comics; Sgtº Andrew Scott - SOLDADO UNIVERSAL (1992). Depois de um longo período atuando em filmes diretamente em vídeos o ano de 2010 marcou seu retorno aos cinemas com OS MERCENÁRIOS (2010), OS MERCENÁRIOS 2 (2012), OS MERCENÁRIOS 3 (2014), CREED II (2019).

Atualmente grava OS MERCENÁRIOS 4 (com data de lançamento ainda indefinida, há rumores que pode ser lançado ainda em 2020 ou só em 2021 devido a nova conjuntura mundial).

CONTATO PROFISSIONAL

Site > https://www.dolphlundgrenofficial.com/

Facebook > https://www.facebook.com/DolphLundgrenOfficial/

Instagram > https://www.instagram.com/dolphlundgren/

 

 


Publicado por Dom Franklin Mano em 26/03/2020 às 18h41
 
26/03/2020 14h32
RON 'BUMBLEFOOT' THAL LEAVES THAT GREETING FOR YOU...

Ron 'Bumblefoot' Thal is an award-winning vocalist, songwriter, producer, and world-renowned guitar virtuoso, with over 25 years of releasing music, playing international festivals and headlining tours, and gracing magazine covers as a solo artist.

Bumblefoot is lead singer and guitarist of the legendary progressive rock band Asia (with Geoff Downes, Carl Palmer and Billy Sherwood), and guitarist of progressive rock band Sons Of Apollo (with Mike Portnoy, Derek Sherinian, Billy Sheehan and Jeff Scott Soto. Formerly lead guitarist of rock groups Art Of Anarchy (2011 - 2017, including STP/Velvet Revolver vocalist Scott Weiland, Creed vocalist Scott Stapp and Disturbed bassist John Moyer) and Guns N' Roses (2006 - 2014), Bumblefoot toured sold-out shows all over the world, headlining festivals with crowds up to 150.000. Bumblefoot's unique 'fretless guitar' can be heard throughout Guns N' Roses' 2008 Chinese Democracy album.

Bumblefoot's recent Little Brother Is Watching album is an eccentric, upbeat collection of epic rock with haunting melodies, huge choruses and witty lyrics about life in the digital age and beyond.  The album was composed, produced, recorded, mixed and mastered by Bumblefoot at his own studio, and includes a crowd of 100 fans stomping, chanting and singing backing vocals recorded at a listening party in New York. The album peaked at #4 on Amazon.com Rock charts globally. The album is released on David Ellefson's (Megadeth bassist) EMP Record Label, now available in retail on CD and vinyl.

Bumblefoot is also an accomplished composer whose music is often heard in TV, film and video games, including the theme song to VH1's "That Metal Show". Bumblefoot is an Adjunct Professor at SUNY Purchase College teaching music production, works with U.S. Embassies around the world on cross-cultural music programs, has his own line of award-winning hot sauces, and works with dozens of international charities visiting orphanages and children's hospitals around the world with guitar in hand.

PROFESSIONAL CONTACT

Website > http://www.bumblefoot.com

Instagram > http://instagram.com/bumblefoot

Facebook > http://facebook.com/bumblefoot

Twitter > http://twitter.com/bumblefoot

YouTube > http://youtube.com/bumblefoot

 

 


Publicado por Dom Franklin Mano em 26/03/2020 às 14h32
 
25/03/2020 19h55
NEAL MCDONOUGH DEIXA AQUELA SAUDAÇÃO PARA VOCÊS...

Neal McDonough nasceu em 13/02/1966 na Cidade de Boston, Massachusetts, Estados Unidos da América.

Neal McDonough é um renomado ator e diretor, participou de filmes e séries mundialmente conhecidas, tais como: “Star Trek: First Contact”, “Capitão América: O Primeiro Vingador”, “The Hitcher” e “Minority Report”, assim como de séries televisivas como “Tin Man”, “Band of Brothers”, “Desperate Housewives”, “Arrow”, Suits (Homens de Terno)" e “Legends of Tomorrow”.

Filmografia Resumida

Filmes e séries

2021 - What If...? - Dum Dum Dugan

2020 - Sonic - Bennington

2016-2018 - Legends of Tomorrow - Damien Dark

2015/2016 - Arrow - Damien Dark

2015 - Paul Blart: Mall Cop 2 - Vincent

2014 - Suits - Sean Cahill

2013 - Busca Explosiva 3 - Jonas Pope

2011 - Capitão América: O Primeiro Vingador - Dum Dum Dugan

2011 - Lutando Contra o Tempo - Keech

2010 - Red 2 Aposentados e Ainda Mais Perigosos -  Jack Horton

2008-2009 - Desperate Housewives - Dave Williams

2009 - Street Fighter: The Legend of Chun-Li - M. Bison

2009 - Forever Strong - Treinador Richard Penning

2009 - O Traidor - Max Archer

2007 - 88 Minutos - Jon Forster

2007 - A Morte Pede Carona -Tenente Esteridge

2007 - Eu Sei Quem me Matou - Daniel Fleming

2006 - A Conquista da Honra - Capitão Severance

2006 - Anjos da Vida - Mais Bravos que o Mar

2005 - Magnificent Desolation: Walking on the Moon 3D - Comandante reservatório (voz)

2004 - Com as Próprias Mãos

2003 - Linha do Tempo

2002 - Minority Report - A Nova Lei

2001 - Band of brothers - Buck Compton

1999 - Mortos de Fome

1997 - Ameaça Subterrânea - Motorista do caminhão

1996 - Jornada nas Estrelas: Primeiro Contato

1995 - Os Três Desejos - Policial

1994 - Os Anjos Entram em Campo - Whit Bass

1990 - Darkman - Vingança sem Rosto - Funcionário das docas

Jogos

2005 - The Incredible Hulk: Ultimate Destruction - Bruce Banner

2009 - Rogue Warrior - Almirante Travis Payton

2011 - Captain America: Super Soldier - Dum Dum Dugan

2013 - Injustice: Gods Among Us - Flash e Damien Wayne

2015 - Skylanders: SuperChargers - Astroblast

2015 - Call of Duty: Black Ops III - Jack Vincent

CONTATO PROFISSIONAL

Instagram > https://www.instagram.com/neal_mcdonough/

 

 


Publicado por Dom Franklin Mano em 25/03/2020 às 19h55
 
25/03/2020 18h27
VINNY APPICE DEIXA AQUELA SAUDAÇÃO PARA VOCÊS...

Vincent Samson Appice nasceu em 13/09/1957 na Cidade do Brooklyn, Nova Iorque, Estados Unidos da América.

Vinny Appice é um dos principais bateristas do mundo, no cenário do rock n' roll. Ex-integrante da banda Black Sabbath, com que gravou os discos: Mob Rules, Live Evil, Dehumanizer, The Sabbath Stones, Live at Hammersmith, Live at Radio City Music Hall, The Devil You Know, Neon Nights: 30 Years of Heaven & Hell.

Ao longo da carreira também tocou com John Lennon, Dio, Axis, Rick Derringer, World War III, Mark Boals, Power Project, 3 Legged Dogg, Raven Storm.

Aos 16 anos, Vinny conheceu John Lennon (ex-The Beatles) na Record Plant Studios, em Nova Iorque, EUA. John se encantou com o jovem baterista, e com ele gravou alguns projetos. Vinny chegou a aparecer em 3 vídeos de John, e esses clipes vieram a aparecer em "The John Lennon Video Collection", que foi lançado em 1994, mesmo após anos de sua morte.

Discografia

Com o Axis

It's A Circus World (1978)

Com o Heaven & Hell

Live from Radio City Music Hall (2007)

The Devil You Know (2009)

Neon Nights: 30 Years of Heaven & Hell (2010)

Com o Dio

Holy Diver (1983)

The Last in Line (1984)

Sacred Heart (1985)

Intermission (1985)

Dream Evil (1987)

Strange Highways (1994)

Angry Machines (1996)

Inferno: Last in Live (1998)

Com o Rick Derringer

Derringer (1976)

Sweet Evil (1977)

Derringer Live (1977)

Com o World War III

World War III (1990)

Com o War & Peace

The Flesh & Blood Sessions (1999/2013)

Com o Raven Storm

The Storm Project (2001)

Com o Mark Boals

Edge of the World (2002)

Com o Power Project

Dinosaurs - Powerzone Record (2006)

Com o 3 Legged Dogg

Frozen Summer (2006)

Com o Kill Devil Hill

Kill Devil Hill (2012)

Revolution Rise (2013)

Com o Suncrown

Children of the Sea (Black Sabbath cover, com Vinny Appice) (2012)

Com o Appice

Sinister (2017)

PROFESSIONAL CONTACT

Website > http://www.vinnyappice.com/

Facebook > https://www.facebook.com/OfficialVinnyAppice/

 

 


Publicado por Dom Franklin Mano em 25/03/2020 às 18h27



Página 6 de 150 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » [«anterior] [próxima»]


Imagem de cabeçalho: jenniferphoon/flickr