Meu Diário
27/03/2020 13h15
KEVIN SORBO THAL LEAVES THAT GREETING FOR YOU...

Kevin Sorbo

Hailing from Norwegian ancestry, Kevin was born in Mound, Minnesota, USA. His mother worked as a nurse and his father taught junior high school resulting in a down to earth upbringing that forged the outstanding work ethic Kevin holds to this day. By the time he was in University, Kevin was covering tuition costs with modeling work which swiftly translated into a career in television with his first appearances on Prime Time shows such as Murder She Wrote and The Commish.

In 1993, Kevin emerged as a full fledged international TV star when he was cast as the lead role of Hercules in a series of TV films that would lay the groundwork for the immensely popular series, Hercules: The Legendary Journeys. Kevin also guest-starred as Hercules in episodes of the successful spin-off series Xena: Warrior Princess as well as providing his voice to the animated Hercules films.

In 1997 Kevin accepted his first leading film role in the fantasy action feature Kull the Conquerer.

Along the way, Kevin played characters in video games such as Mortal Kombat 4, God of War and The Conduit.

Kevin guest starred on the sitcom Two and a Half Men and played a recurring role on the final season of The O.C. One glimpse at Kevin's imdb and it's clear that this hard working actor takes no breaks! In addition to his work onscreen, Kevin now also produces films, recently serving as Executive Producer and star of the movie Abel's Field.

Kevin recently authored the widely praised book, True Strength, that recounts the painful recovery from serious health setbacks that changed his life during his Hercules years.

Sorbo married actress Sam Jenkins, whom he met during her guest appearance on Hercules in 1998. They have three children together, Braeden, Shane and Octavia.

Besides his successful career in entertainment, Kevin has always devoted a hearty portion of his time to causes he believes in. In 2005 he was named successor to Arnold Schwarzenegger as the national spokesperson for The Afterschool Alliance, a nonprofit working to ensure that all children have access to quality after school programs, and since ‘97 Kevin has donated his time as the spokesperson for the non profit organization, A World Fit For Kids. Please visit WorldFitForKids.org to learn more.

PROFESSIONAL CONTACT

Website > http://www.kevinsorbo.net/

Facebook > https://www.facebook.com/KevinSorbo

Instagram > https://www.instagram.com/ksorbo/

 

 


Publicado por Dom Franklin Mano em 27/03/2020 às 13h15
 
27/03/2020 10h52
SHAWN DROVER DEIXA AQUELA SAUDAÇÃO PRA VOCÊS...

Shawn Drover nasceu em 05/05/1966 na Cidade de Montreal, Quebec, Canadá.

Shawn Drover é um renomado baterista, que ganhou projeção internacional por seu trabalho com a banda de thrash/heavy metal, "Megadeth".

Em 1993 fundou a banda de power metal canadense, "Eidolon", com seu irmão Glen Drover.

Em outubro de 2004 passa a integrar a banda "Megadeth" e no dia 25 de novembro de 2014, Shawn anuncia sua saída devido a outros projetos pessoais.

Ao contrário de muitos bateristas, que cruzam seus braços para tocar caixa com a mão esquerda e chimbau com a direita, Shawn utiliza a esquerda para os pratos, liberando assim a mão direita (similar à térnica de Gene Hoglan e Billy Cobham). Embora geralmente limite alguns métodos de ataque, de forma invertida, ainda consegue explorar downbeats em ritmos tocados na bateria com a sua mão direita, como fazem muitos bateristas destros. Isso é conhecido como "Abrir mão bateria". Shawn Drover é próprio para canhotos. Costuma usar pratos "Sabian" e bateria "DDrum" num rack "Voelker Greg Rack System".

Discografia / Megadeth

*Arsenal of Megadeth (2006)

*That One Night: Live in Buenos Aires (2007)

*United Abominations (2007)

*Blood in the Water: Live in San Diego (2008) (unreleased)

*Endgame (2009)

*Sudden Death (single) (2010)

*Rust in Peace Live (2010)

*The Big 4 Live from Sofia, Bulgaria (2010)

*Thirteen (2011)

*Super Collider (2013)

Discografia / Eidolon

*Zero Hour (1996)

*Seven Spirits (1997)

*Nightmare World (2000)

*Hallowed Apparition (2001)

*Coma Nation (2002)

*Apostles Of Defiance (2003)

*The Parallel Otherworld (2006)

CONTATO PROFISSIONAL

Facebook > https://www.facebook.com/Shawn-Drover-286074111402698/


Publicado por Dom Franklin Mano em 27/03/2020 às 10h52
 
27/03/2020 08h48
CAROLINA CHALITA DEIXA AQUELE ABRAÇO E BEIJO PRA VOCÊS...

Carolina Chalita, ou simplesmente Carol Chalita, é uma Respeitada Atriz Brasileira, natural do Rio de Janeiro.

Em 2020 está no ar com a série “IMPUROS” pela FOX, produção original brasileira que mostra os dois lados da guerra do tráfico, onde todos os personagens são heróis e vilões dentro de suas realidades. Gravada no Rio de Janeiro e Montevidéu, a série não é somente uma história de crimes e tráfico de drogas, mas uma série que recorre às relações humanas e aos dramas universais que as atravessam.

Atualmente está gravando GÊNESIS, a próxima novela bíblica da Record TV, que irá ao ar em abril deste ano de 2020. Carol dará vida a personagem ZILÁ. GÊNESIS contará com a direção geral de Edgard Miranda. A trama será exibida no horário nobre. O elenco já conta também com nomes como Sérgio Abreu, Saulo Rodrigues, Gisela Reimann, Bruno Seixas, Carlo Porto, Juliana Boller, Jayme Periard, Pablo Morais, Oscar Magrini, Igor Rickli, Carolina Oliveira, Eduardo Speroni, Caio Manhente, Thais Belchior, dentre outros.

E também em 2020, Carol Chalita está em 'Malhação: Viva a Diferença' interpretando Maria Eduarda, novela que está sendo reprisada pela Rede Globo.

TELEVISÃO

2019 – Série “Amor de 4” – 2ª temporada”.

2019 – Série “Impuros – 2ª temporada”.

2018 – Série “DPA – 11ª a 14ª temporada”.

2017 – Série “Os Homens São de Marte” de Monica Martelli.

2017 – Série “Os Suburbanos – 3ª temporada”.

2016 – Novela “Os Dez Mandamentos – 2ª temporada”.

2016 – Série “Amor de 4”.

2014 – Série “Questão de Família” de Sérgio Rezende – GNT / Direção: Sérgio Rezende / Personagem: Isadora.

2014 – Série “Milagres de Jesus” – Record / Direção: João Camargo / Personagem: Marta irmã de Lázaro.

2014 – Novela “Pecado Mortal” de Carlos Lombardi – Record / Direção: Avancini / Personagem: Maria José (traficante colombiana).

2012 – Série “Mandrake” da HBO / Direção: Zé Henrique Fonseca / Personagem: Nina.

2012 – Programa “Grande Família” – TV Globo.

2010/2011 – Novela “O Astro” de Janete Clair – Tv Globo / Direção: Mauro  - Mendonça filho / Personagem: Tânia.

2009/2010 – Novela “Viver a Vida” de Manoel Carlos – Tv Globo / Direção: Jayme Monjardim / Personagem: Suzana.

2008 – Novela “Caminhos do Coração” – Record / Personagem: Marilava.

2008 – Série “Cilada” – Multi Show.

2007 – Novela “Maria Esperança” / Personagem: Karina.

CINEMA

2017 – “Os Parças” / Direção – Halder Gomes.

2016 – “Em Nome da Lei” / Direção – Sérgio Rezende.

2012 – “Velho Marinheiro” adaptação da obra de Jorge Amado / Direção: Marcus Jorge.

2009 – “Vida de Balconista” / Direção: Cavi Borges e Pedro Monteiro.

2008 – “Hoje é dia de sorte” de Marcio Vito.

2005 – “Os desafinados” / Direção: Walter Lima Júnior.

2004 – “O outro lado da rua” / Direção: Marcus Bernstein.

CONTATO PROFISSIONAL

Site > http://www.vimeo.com/carolinachalita

Site > http://www.inasinisgalli.com.br

Facebook > https://www.facebook.com/carolinachalitafunpage/

Instagram > https://www.instagram.com/chalitacarol/?hl=pt-br

 

 


Publicado por Dom Franklin Mano em 27/03/2020 às 08h48
 
27/03/2020 07h24
DANIEL DEL SARTO DEIXA AQUELE BEIJO PRA VOCÊS...

Daniel é Músico, Ator e Compositor, aos 11 anos aprende a tocar o violão, que passaria a ser seu companheiro inseparável. 

Daniel tem animado as noites do Rio de Janeiro e de todo o Brasil desde os 16 anos. Sua musicalidade e carisma conquistam a todos por onde passa. 

Seu talento chamou a atenção da Rede Globo, tendo participado de diversas novelas como: Desejos de Mulher, Kubanacan, Malhação, Insensato Coração e Guerra e Paz, além de programas como Sandy & Junior e Turma do Didi, durante 13 anos.

Atuou ainda nas novelas Pecado Mortal  da TV Record, e Cúmplices de um Resgate do SBT.

CONTATO PROFISSIONAL

Site > https://www.danieldelsarto.com.br/

Facebook > https://www.facebook.com/danieldelsarto/

Instagram > https://www.instagram.com/danieldelsarto/?hl=pt-br

Twitter > https://twitter.com/danieldelsarto

Spotify > https://open.spotify.com/artist/7bTVcJgHNl8X8aq7jfbOLw


Publicado por Dom Franklin Mano em 27/03/2020 às 07h24
 
27/03/2020 01h47
MICHAEL DES BARRES THAL LEAVES THAT GREETING FOR YOU...

Michael Des Barres is a European Marquis, raised in England and living in Los Angeles. As the host of The Michael Des Barres Program on SiriusXM Radio Channel 21, he is heard by more than six million listeners, five days a week (5am-8am and 9pm-midnight PT). He has appeared in over 150 hours of American television and more than 40 feature films, and has sold over 7 million albums as both a recording artist and songwriter, beginning with his days as the front man for such seminal 1970s bands as Silverhead and Detective, a band personally signed by Jimmy Page to Led Zeppelin’s Swan Song records.

Michael Des Barres was also the touring singer for the Duran Duran spin-off group, The Power Station, performing at Live Aid with one of the most iconic live acts of the mid-1980s. From 1982 to 1984, Michael was a member of Chequered Past, which included Steve Jones from the Sex Pistols and Clem Burke and Nigel Harrison of Blondie. In 1983, Michael penned the song “Obsession”, which later became a number one hit in 27 countries for LA new wave group Animotion; the track continues to be featured in countless movies, television shows and commercials.

Being no stranger to down and dirty rock, Michael released several full length solo albums and singles.  His fifth solo album, "The Key to the Universe." was released in 2015. Not one to rest on his laurels, Michael followed up the album with a pair of raucous singles, "Living in the USA" (#2 in Little Steven's Underground Garage Coolest Song in the World for 2018) and "Gotta Serve Somebody" on Steven Van Zandt's label, Wicked Cool Records.

In 2018, Michael began his latest project, forming the LA rock band The Mistakes, whose entire ethos can be summed up as, "We play very loud and we make lots of mistakes." Michael continues to prove himself as one of the most charismatic front men in rock, selling out shows across Los Angeles, and the band currently has two singles on Wicked Cool Records, "Crackle & Hiss" and "Stop! in the Name of Love" both of which are currently in heavy rotation on SiriusXM. 2018 also saw Michael's return to the CBS TV show, MacGyver as Nicholas Helman, the mentor of Murdoc in his earlier years, who now has a deadly score to settle with him.

PROFESSIONAL CONTACT

Website > http://michaeldesbarres.com/

Facebook > https://www.facebook.com/MDesBarres/

Instagram > https://www.instagram.com/mdesbarres/?hl=pt-br

 


Publicado por Dom Franklin Mano em 27/03/2020 às 01h47



Página 5 de 150 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » [«anterior] [próxima»]


Imagem de cabeçalho: jenniferphoon/flickr